Selecteer een pagina

Het REAL_EASE programma: ontlaad je stress met dit praktische en speelse programma!

Waarom? Omdat het niet gek, raar of stom is (en jij dus ook niet) dat je iedere keer opstijgt naar je hoofd. Dat je gedachten veelvuldig aanwezig zijn en echt ontspannen genieten zich tot een minimum aan het beperken is… en slechts onder bepaalde voorwaarden haalbaar is. 

Het is niet vreemd dat jouw agenda (en die van je levens metgezellen), de prikkels van de maatschappij, de industrie die “voeding” heet je uit jouw rust, uit jouw ontspanning haalt. 

Waarom nog meer? Omdat het mij echt aan het hart gaat, omdat ik het zelf ook nog steeds nodig heb. Wat? Gentle reminders, no nonsens tips, praktisch tools. 

Èn omdat het niet moeilijk, tijd-rovend, hoogdravend, spiriwiri hoeft te zijn om uit dat verdomd volle hoofd te komen, weer meer ontspanning in je lijf te voelen en weer meer overzicht en regie te ervaren. Naast een frisse dosis (meer) energie, plezier, inspiratie en creativiteit.

Het is niet jouw fout! Maarrrrrrrr (riskant woordje, toch gebruik ik hem) JIJ kan er wel wat aan doen om het tij te keren. De balans in jou te herstellen, (zodat je weer tegen een stootje kan) OOK in deze maatschappij, tijdens de drukste weken van een jaar, de meest hectische fases in je leven en dan toch ademruimte te ervaren. 

En niet omdat je voor dagen uit-checkt en jij jezelf even onttrekt uit jouw dagelijks leven om tot rust te komen, maar juist omdat je in-checkt in jou leven in het hier en nu. Een programma gebouwd op realisme… 

Waarom ik? Heel eerlijk… ervaringsdeskundige pur sang, wandelende encyclopedie (aangaande lijf, bewegen, (over)leven😉) en tel daarbij op gediplomeerd lichaamsgericht coach, ervaren trainer en  spreker, vak idioot en kunstenaar (kreeg dat pas terug en ik ga deze maar eens vol omarmen). Dat maakt dit snackbites programma alleen maar tot een feestje welke alle zintuigen laat prikkelen, tot de verbeelding zal spreken, en lekker praktisch/no-nonsense is. Want hé…ook gewoon niet lullen maar poetsen Rotterdam-stijl!

Liefs Margriet

Rust in je hoofd, kracht in je lijf:

Vind balans in een wereld van “veel” en creëer een wereld van meer die voedend is! Meer rust, meer balans, meer ontspanning en meer regie! 

Vergeet ingewikkelde trainingen, modules en deadlines! REAL_EASE is geen traditioneel programma. Het is een intuïtieve manier om gemak en rust in je leven te brengen.

We gaan nu niet graven in je diepste verlangens of schaduwwerk doen. We focussen op praktische stappen die je direct kunt toepassen.

Echt ervaren, echt eenvoudig: REAL_EASE is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen uren te investeren of speciale vaardigheden of uitgewerkte doelstellingen te hebben.

Ontdek de kracht van eenvoud: Ervaar meer plezier, minder stress en meer gemak in je dagelijkse leven met REAL_EASE.

Altijd onrust, druk met ‘moeten’, continue druk met een to-do lijst die maar groeit, terwijl ontspanning cruciaal is voor ons welzijn. Paradoxaal is daar vaak geen tijd voor.

Wat zou je zeggen als je die ontspanning en rust juist kan gaan vinden in dat stik drukke programma van je? En dat het veel makkelijker en praktischer is dan dat je nu misschien kan bedenken… een kwestie van doen, durven en de waarheid

DOEN

 • 6 weken lang ontvang je iedere drie dagen een mail, met tips, tools, tricks en makkelijk toepasbare opdrachten waarmee jij jouw to-do lijst kwalitatief beter gaat afvinken.
 • Met  kwalitatief beter bedoel ik: Met kwalitatief beter bedoel ik: doen wat je toch al hebt te doen met meer rust in je hoofd, ontspanning in je lijf, overzicht, balans en regie.
 • Geen diepgravende research: We focussen op praktische tips en tools die resultaat, gemak en release/ontlading in het moment opleveren.
 • Echt ervaren, echt eenvoudig: REAL_EASE is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring of vaardigheden. Je ontvangt het in je mailbox, alle afbeeldingen met content kan je downloaden en op je telefoon zetten.
 • Speels en compact: Ontvang inspiratie in de vorm van korte social media posts in handige mails en een besloten Instagram account.
 • Past in jouw leven: We voegen niets toe aan je to-do lijst, maar maken je dagelijkse routine nét wat leuker en effectiever.

DURVEN 

 • Durf jij het aan? Niet lullen maar poetsen zoals ze hier in Rotterdam zo lekker ongenuanceerd zeggen.
 • Ontvangen, durf je het ontvangen? Iets wat niet moeilijk of complex is, uitgewerkt voor jou en easy peasy in jouw inbox of op je instgram feed om zo te downloaden.

WAARHEID 

 • Kennis: De sleutel tot ontspanning. Kennis is de vonk die oefening, tips en tricks tot leven brengt. Klinkt zo lekker poetisch, maar als je dus al veel in je hoofd zit is het fijn om dat tegen te komen wat een haakje is naar meer rust. Het helpt je patronen te herkennen, valkuilen te vermijden en gerichter toe te passen. Laat je denk-kracht juist nu je gids zijn naar innerlijke rust, met praktische, eenvoudige en onderbouwde stappen.
 • Denken doe je toch al, vul je hoofd dan liever met kennis welke bijdraagt aan jou!

 • Daarom iedere week ook food voor de kennis junkies.

Weet je… scrollen doe je toch al en snacken ongetwijfeld ook…

… en stel je nu eens voor dat je dat net iets gezonder/bewuster kan doen?

Een speels en snacksize programma. Juist wanneer je niet nog meer mag doen en je stiekem wel het één en ander anders zou willen ervaren.

– Geen rigoureuze veranderingen in jouw dagelijkse dag.
– Niet ambitieus jouw 1.0 versie afpellen tot een 2.0 versie in slechts een aantal weken.
– Maar wel meer rust, balans en (adem)ruimte ervaren.
– ‘Dansen’ met de realiteit en daardoor meer schwung in jouw dagen ervaren.

Deze ‘snackbox’ bestaat uit bites die nieuwsgierig maken en inspireren. De informatie is niet meer dan korte Social media post met o.a. een pakkende one-liner welke gericht gaan over lijf, bewegen, voeding en adem. Ze helpen jou herinneren wat je nu juist WEL kan doen (tijdens het afwerken van alle to-do’s)

Een programma waar je GEEN extra tijd voor hoeft te maken, maar welke alsnog bijdraagt aan meer rust, meer balans en het vergroten van je bewustzijn op een speelse en luchtige manier.

Lekker praktisch, geen diepgravend onderzoek, gewoon meer plezier vinden in jouw realiteit van vandaag de dag.

Hoe? We gaan niks toevoegen aan jouw to-do lijst, we gaan je to-do lijst gewoon een beetje opleuken.
– In je mailbox, 6 weken lang iedere 3 dagen een mail met inspiratie, tips, trics en hacks.
– Informatie die niet meer is dan een korte Social media post.
– Toegang tot het besloten Instagram account met extra inspiratie en waar ook alle content uit de e-mails te vinden is (scrollen deed je al, toch?)

Wacht-/geïnteresseerden lijst: eind juni/begin juli start het REAL_EASE programma, je kan vrijblijvend op de lijst komen te staan van geïnteresseerden en alle informatie omtrent het programma als aller eerste ontvangen, incl teasers en kortingscodes…

Vrijblijvend inschrijven op de geïnteresseerden lijst voor o.a kortingen en teasers kan via deze link:

FAQ over het REAL_EASE programma 

Wat is REAL_EASE?
 • REAL_EASE is geen traditioneel programma, maar een intuïtieve manier om meer gemak en rust in je leven te brengen. Met praktische tips die je direct kunt toepassen, ervaar je meer plezier, minder stress en meer balans in je dagelijkse leven.
Voor wie is REAL_EASE?
 • REAL_EASE is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring of vaardigheden. Het is perfect voor mensen die eigenlijk geen tijd hebben voor ingewikkelde trainingen of grote veranderingen willen doorvoeren, maar toch behoefte hebben aan meer rust, ontspanning en  iets willen veranderen aan hun leven.
Hoe werkt REAL_EASE?
 • Je ontvangt 6 weken lang elke 3 dagen een e-mail met inspiratie, tips, tricks en hacks. De informatie is kort en beknopt, vergelijkbaar met een social media post. Je hebt ook toegang tot een besloten Instagram-account met extra inspiratie. Geen ingewikkelde online omgeving met inloggegevens. Het programma komt naar jou toe. 
Wat zijn de voordelen van REAL_EASE?
 • Meer rust en balans
 • Verhoogd bewustzijn
 • Meer plezier in je dagelijkse leven
 • Praktische tips die je direct kunt toepassen
 • Geen extra tijd nodig om het programma ‘te doen’ 
Hoe kan ik me aanmelden voor REAL_EASE?
 • Via de gele knoppen op deze pagina of via de link in bio op  Instagram
Wat is de prijs van het REAL_EASE programma?
 • De investering voor dit programma is eenmalig €69,90 incl btw 
Wanneer start REAL_EASE?
 • Het programma is vanaf 5 juli online, zodra jij het programma aankoopt ga je van start, je ontvangt meteen de eerste mailing in jouw mailbox.

 

Vragen? neem gerust contact met mij op via onderstaand formulier of mail naar info@margrietderijk.nl

2 + 8 =

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via onderstaand formulier.